dimecres, 27 d’abril del 2022

 MANDUKA

Els nens i nenes de 2n de Primària ens hem presentat al concurs "Manduka" de TV3 i ens fa molta il·lusió.

Aquest any el concurs ha ofertat a les escoles la possibilitat de participar i, aprofitant que les nenes i els nens de 2n hem estat treballant la pel·lícula de Ratatouille i l'alimentació saludable, dins el projecte de carnestoltes, hem decidit presentar la nostra recepta de cuina.

Pels que no en tingueu coneixement, el programa Manduka, és un programa d'entreteniment i peces digitals, on la jove xef, Paula Alós, cuina una recepta cada setmana amb un convidat de diferents sectors professionals i artístics. El programa posa a l'infant al centre de l'alimentació, la cura, el descobriment i la manipulació dels ingredients, buscant la màxima variabilitat i saludabilitat en els mateixos. 


Benvolgudes famílies, moltíssimes gràcies per haver respost tan ràpid a la demanda de tornar a portar la disfressa a l'escola, doncs la durada del vídeo havia de ser d'un minut com a màxim i...ho hem aconseguit! És per això que ho volem compartir amb vosaltres i comunicar-vos, que optem a ser un dels 18 finalistes, ens han felicitat des del programa. Quan sapiguem el resultat us el farem saber; tot i que el més important és que ens ho hem passat molt i molt bé, hem après moltes coses i ens emportem una molt bona experiència.
El 4t trimestre d'aquest any, entre octubre i novembre s'emetrà el programa i els vídeos que no hagin estat seleccionats es penjaran igualment a la web del Súper3.
Aquí teniu els súper xefs!!!! Enhorabona cracks!!!!!🍪