divendres, 24 d’abril del 2020

RECOMANACIÓ DE LLIBRES

Quin llibre ens recomaneu?

Aquests dies que ens hem d'estar a casa tenim molt temps per jugar sols o amb família, fer manualitats, ajudar a casa, fer una micona de deures...i també, per llegir! 
Que us semblaria recomanar-nos els que més us han agradat?

Quin llibre ens recomaneu? 

Recordeu que heu de posar el títol del llibre i l'autor o autora.

Deixeu les vostres recomanacions als comentaris. I sobretot, firmeu amb el vostre nom, així sabrem qui ens el recomana :)

13 comentaris:

Iu Vidal ha dit...

Us recomano el llibre que m'han regalat per Sant Jordi: "El hacker que volia ser l'amo del món" de Jill Robinson (Ed. Base). Les aventures molen molt i pots triar com vols que vagi seguint, triant una pàgina o una altra segons el que escullis. Així et vas fent la teva història.
El recomano!

Anònim ha dit...

Hola jo us recomano els llibres de la Zoe i en Cendrós, la Zoe és una nena que li agraden molt i molt els cavalls i al costat del seu inseparable cavall Cendrós viurà moltes aventures. L'autora és Berit Bach i estàn editats per Susaeta; hi ha 4 llibres a la col·lecció:
1- Salvem en Cendrós
2-Un poni per a la Carlota
3-La Carlota a l'escola d'equitació
4- Aventures al bosc

Tenen unes 40 pàgines aproximadament, estan escrits amb lletra d'impremta i tenen dibuixos amb color.
Anna

Anònim ha dit...

Us recomano llibres que m'agraden:

-Lady Pecas 2 (Autora: Raquel Travè. Editat per: Manuel Esclapez) La protagonista ha de participar en un obra de teatre, Romeu i Julieta, els hi passen moltes aventures i estones de riure i aventures ...

-Operació Miss Bombó (Autora: Cat Le Blanc,Editat per: Estrella Polar)Tracta de les tres espies més joves del món, juntes resolen qualsevol misteri! Aquesta vegada A operació Miss Bombó viuen mil experiències juntes.

Margot :-)

Unknown ha dit...

Hola a tots!
Quines recomanacions més xules!
Jo us recomano el llibre Et regalo el món, un àlbum il.lustrat amb uns dibuixos molt bonics i poca lletra. Es tracta d'una mare que decideix que el millor regal que pot fer al seu fill és....el món!

KIARA ha dit...

Hola!!
jo us recomano els llibres de la Isadora Moon. Ara estic llegint "La Isadora Moon va al ballet". La Isadora és una nena amb una família molt especial: el pare és un vampir, la mare una fada i té una germana petita que es diu Flordemel. Ella és meitat vampir, meitat fada. Té un amic molt especial, en Pinkie, un conillet de peluix al qual la mare va donar vida.
En aquest llibre ella i en Pinkie viuen una gran aventura relacionada amb el ballet on coneixeran a una gran ballerina: la Tatiana Tutú.

KIARA ANGLADA DALMAU

Paula ha dit...

HOla us recomano uns llibres que a mi m'agraden molt!
-LES PRINCESES TAMBE ES TIREN PETS (animallibres) lletra imprempta
-L'OT I EL FALCIOT (baula)lletra lligada
-LA LEA I EL CARGOL (baula) lletra lligada
-la col.leccio d'en PAU I LA LAIA .En ton i la Neus
-la castanyera del bosc amagat
.plou

Unknown ha dit...

hola.
recomano un llibre esta escrit par rocio bonilla i el titol és aixo no és una selva i és molt divartit i va duna nena que és diu paula i tot va comançar el dia que la paula va dicidir dir que no. allò li samblava genial. podia fer el que volgués.



guim salés forcada

Unknown ha dit...

Hola.
Ecets dias de confinament lleigeixu molt i torno a racumana un llibre escrit per Rocio bonilla i el títol es diu Avis,piranyas i altres històries i el llibre va de.un nen que es diu nico i un avi que es diu roderic en nico i l'avi roderic van a pescar. Plegats,comparteixen moments de lectura,parlan d'art, passegen amb bicicleta i fan els deures de mates.
Tot això quant no fugen d' un munt de piranyas ,es clar!
Amb els avis i las iaias , aprenem i ens divertim




Guim Salés forcada

Anònim ha dit...

hola bona mati avui e lagit un conta que el titol es la princesa i el pesol i el autor es andersen i magrada

Anònim ha dit...

Jo us recomano un llibre per nens i nenes de la vostra edat que es diu "Necessito una abraçada". L'autor és l'Aaron Blabey de l'editorial Barcanova. Va d'un eriçó que necessita una abraçada i cap dels seus amics li vol donar... Per què serà? Com acabarà?

Carles Berruezo

Unknown ha dit...

Hola racumanu el llibre de petita enciclopédico de la natura magradat peque puc estudia la natura a quet llibre a escrito Marie brossoni
Aya 2nB

colla2cvosona ha dit...

Hola Recomano
el llibre den Pau i la Laia (Ens divertim fent teatre)
Il·lustradora: Pilarín Bayés
Va d’en Pau i la Laia i els seus amics que fan una obre de teatre per la seva àvia que es el seu aniversari i conviden a tota la família i amics.
És molt divertit.

Pau Bartrina Lladó
1r-A

Unknown ha dit...

la gulla fantastica.